Esküvői fotózás

Az esküvő egy csoda, egy megfoghatatlan élmény, amely mindenkinek csak egyszer jár, ismétlés nincsen.

Ennek érdekében két kamerával , egymás munkáját kiegészítve dolgozunk. Az általunk készített képek túlnyomó része nem beállított, hanem életkép. A számotokra fontos eseményeket, a pillanat izgalmait elkapva, riportszerűen követjük végig. Igyekszünk a legkevesebb feltűnéssel dolgozni, gondolva azokra is, akik nem szeretnek a kamera előtt állni, de szeretnék újraélni az esküvő felejthetetlen pillanatait.

A képriporttól különböznek az ún. beállított vagy kreatív esküvői képek, amelyek a maguk nemében szintén fontos kellékei az esküvői albumnak, hiszen itt van lehetőség a legelőnyösebb oldalatokat megmutatni. A szabadtéri kreatív képeket egy szórakoztató és zavartalan fotózás keretében készítjük el. Számunkra azok a legfontosabb pillanatok, amelyek nektek örömöt jelentenek. A fényképezés során nagy gondot fordítunk a természetességre, az élethű, természetesebb szituációk megörökítésére. Értelemszerűen lehetőség van az egyedi igények kielégítésére is.

Egyes képek hamar feledésbe merülnek, de azok, melyek életünk fontos és meghatározó eseményeit örökítik meg, egy életre szólnak.

Munkánk során arra törekszünk, hogy az elkészült és átadott esküvői-, lakodalmi -, és egyéb rendezvényről készült képek és felvételek, maradéktalan élményt adjanak vissza. Ha a megrendelő mosollyal veszi kézbe az elkészült képeket, az egyértelmű visszajelzés, hogy sikerült élethűen visszaadni a pillanatot.

Szeretnéd igénybe venni szolgáltatásunkat? Kérj ingyenes árajánlatot!


Tetejére