Esküvői Csomagok

Személyre szabott ár-érték arányos megoldásokat kínálunk, hogy esküvőtök felejthetetlen és egyedi élményt nyújthasson. Elhivatott csapatunk mindent megtesz annak érdekében, költséghatékony szolgáltatásaival sikerre vigye esküvőtöket.

Ingyenes webgalériát biztosítunk számotokra a legjobb felvételekből, így családtagjaitok és barátaitok kedvük szerint válogathatnak a fotókból.

 

Esküvői csomagok

Szolid

Kisebb esküvők ideális választása. A nagy napotokon készült professzionális esküvői fotók és esküvői film tartalmazza: a Kreatív fotózást és az egyedi beállítások filmezését, családi portrék és csoport képek készítését, valamint a templomi és polgári szertartás megörökítését.

Klasszikus

A nagy nap eseményeinek megörökítése az előkészülettől a mulatozásig. Az esküvő napján több száz felvétel készül (film-fotó). Igyekszünk észrevétlenül a legelőnyösebb perspektívából, lencsevégre kapni ennek a varázslatos napnak a legszebb pillanatait. A kikérőtől, a szertartásokon és a menyegzőn át a tortavágásig. Komplett szolgáltatást kaptok, esküvőtök minden mozzanata megörökítésre kerül, így örök emlékké téve szerelmetek és életetek legfontosabb pillanatait.

Fényűző

Ha nagy esküvőt terveztek melyet szeretnétek mind filmen mind pedig fényképeken megőrizni. Kameráink akár a kora reggeli készülődéstől, másnap hajnalig veled tarthatnak. Egész napos rendelkezésre állás, a teljes esküvő megörökítése az összes helyszínen. Minden apró részletre, kívánságra odafigyelünk, és igyekszünk megvalósítani azokat. A csomag prémium minőségű fotókönyvet tartalmaz.

Személyre szabott

Egyedi elképzelés? Megvalósítjuk! Ízlésed szerint összeállíthatod megrendelésedet! Minden nőnek határozott elképzelése van arról, milyen lesz álmai esküvője. Engedd szabadjára a fantáziádat és álmodd meg a számotokra legmegfelelőbb csomagot. Személyre szabott, ár-érték arányos megoldásokat kínálunk, hogy esküvőtök felejthetetlen és egyedi élményt nyújthasson. Elhivatott csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a forgatás során ti jól érezzétek magatokat és költséghatékony szolgáltatásaival sikerre vigye esküvőtöket.

Szeretnéd igénybe venni szolgáltatásunkat? Kérj ingyenes árajánlatot!


Tetejére