Esküvői fotózás és filmezés

ESKÜVŐI FOTÓK

Az esküvő egy csoda, egy megfoghatatlan élmény, amely mindenkinek csak egyszer jár, ismétlés nincsen.
Ennek érdekében két kamerával, egymás munkáját kiegészítve dolgozunk. Az általunk készített képek túlnyomó része nem beállított, hanem életkép. A számotokra fontos eseményeket, a pillanat izgalmait elkapva, riportszerűen követjük végig. Igyekszünk a legkevesebb feltűnéssel dolgozni, gondolva azokra is, akik nem szeretnek a kamera előtt állni, de szeretnék újraélni az esküvő felejthetetlen pillanatait.

ESKÜVŐI FILM - Valódi mozi élményt nyújt

Az esküvői film, egy olyan forgatókönyv szerűen megtervezett produkció, amelynek elkészítését alapos és türelmes tervezőmunka előz meg. Jellemzői a kis mélységélesség, a filmszerű színvilág, mindez nagy felbontásban (FULL HD), mely egy mozifilm élményét nyújtja. A cél az, hogy az így elkészült film, akár egy romantikus filmmel is versenyre kelhessen.

Az esküvői filmen végigkövethető a nagy nap, a készülődéstől, az éjszakába nyúló mulatságig. Az esküvői filmnek valóban ti vagytok a főszereplői, de mellettetek ugyan olyan fontosak azok is, akiket szerettek. Egy olyan felvétel, ami visszahozhatja a lakodalom felejthetetlen perceit. A filmezés során több kamerával, valamint Steadicammel dolgozunk, amely lehetővé teszi, hogy jelen legyünk minden számotokra fontos pillanatnál, hogy esküvőtök minden mozzanata megörökítésre kerüljön.

Kétkamerás fotózás - Különböző szögekből a legjobb képekért
Előnye, hogy egyetlen pillanatot két szemszögből is láttat. Egy időben más-más szögből és pozícióból is tudunk felvételeket készíteni. Illetve, ha több helyszínen egyszerre zajlanak események (pl.: a menyasszony és vőlegény külön készülődik vagy a szülők, barátok reakciói az egyházi eskütételnél stb.).

A képriporttól különböznek az ún. beállított vagy kreatív esküvői képek, amelyek a maguk nemében szintén fontos kellékei az esküvői albumnak, hiszen itt van lehetőség a legelőnyösebb oldalatokat megmutatni. A szabadtéri kreatív képeket egy szórakoztató és zavartalan fotózás keretében készítjük el. Számunkra azok a legfontosabb pillanatok, amelyek nektek örömöt jelentenek. A fényképezés során nagy gondot fordítunk a természetességre, az élethű, természetesebb szituációk megörökítésére. Értelemszerűen lehetőség van az egyedi igények kielégítésére is.

Egyes képek hamar feledésbe merülnek, de azok, melyek életünk fontos és meghatározó eseményeit örökítik meg, egy életre szólnak. Munkánk során arra törekszünk, hogy az elkészült és átadott esküvői-, lakodalmi -, és egyéb rendezvényről készült képek és felvételek, maradéktalan élményt adjanak vissza. Ha a megrendelő mosollyal veszi kézbe az elkészült képeket, az egyértelmű visszajelzés, hogy sikerült élethűen visszaadni a pillanatot.

Több kamerával

A több kamerás felvétel előnye, hogy 2 vagy több szemszögből is meg lehet nézni ugyanazt a történést. Ilyenkor a főszereplők reakcióin kívül azt is láthatjuk, hogy az események, a jelenlevőkből milyen reakciókat váltanak ki (pl. az Igen kimondásakor, gyűrűhúzáskor stb.). Két vagy több kamerás felvételeknél a párt két oldalról is rögzíthetjük, mindig az előnyösebb képüket mutatva.

Steadicam

A különleges kamerastabilizációs rendszer lényege, hogy kiszűri a kézi kamerás felvételek során fellépő rázkódásokat, imbolygásokat. Séta, vagy akár futás közben is, remegés nélkül használható. Az így rögzített dinamikus, “úszó felvételek” olyan érzetet keltenek, mintha a kameraman a föld felett lebegve készítette volna el a felvételeket.

Szeretnéd igénybe venni szolgáltatásunkat? Kérj ingyenes árajánlatot!

Biztonsági kód


Tetejére